2008. április 26., szombat

Felnőtt korba lépett a Nem Szingli!

A 2005-ben meghírdetett KÁVÉHÁZAK VERSENYÉN II. helyezést elért-és ezzel a vidék legjobb kávézóvájá vált helye a Nem Szingli C@fe & Net idén májusban ünnepli fennállásának 3.évfordulóját,méghozzá teljes DESIGN-váltással.

A "miniatürizált nagykávéház"-ra eddig jellemző játékos színek -élénk rózsaszín és fűzöld-,valamint formák -színes-csíkos körök a falakon- helyébe egy teljesen letisztult vonalú stílus került. A színek kávézósak: barna,arany,fekete. A fő motívum (az eddigi szitakötők helyett) a lótuszvirág. A mottó : "Lazíts!"

Igazi lounge hangulat várja az ide belépőt. Olyan,ahol napközben barátságos a légkör,és minden egy finom,igazi olaszos cappuccino elfogyasztására csábít. Amikor pedig eljön az este,a hely teljesen más arcát mutatja meg nekünk:a fekete bőrfotelek,a sötétbe forduló arany-lótuszvirágmintás tapétán napsugárként ragyogó egyedi készítésű lámpák,a csillámló kővel kirakott falrész,illetve a lakkfekete, sejtelmes fényeket mutató csillár mind-mind az exclusivitás hatását kelti. Olyan hellyé változik a nappal barátságos kávézó,ahol jólesik lazítani egyet a nyakkendőn az egész napos hajtás után,miközben a bőrfotelben hátradőlve lecsúszik az első korty Prosecco. A zene nem tolakodó,ott van a háttérben,lehet mellette beszélgetni. A pult világos színeivel hívogat. Az alkoholos-ital kínálat a hely méreteihez képest komoly. Hazai csúcspálinkák,különlegességek is megtalálhatók a repertoárban,és az sem fog csalódni,akinek borlap akadna a kezébe. Kiválóan összeválogatott,a hely jellegéhez illő szép borokat kínál igényes fogyasztóinak.

Ajánljuk a helyet mindazoknak,akiknek nemcsak a kávé koffeintartalma fontos,hanem az elkészült ital minőségét is képesek értékelni azzal,hogy elegendő időt szánnak az elfogyasztására; illetve ajánljuk még azoknak is,akik befogadóképesnek érzik magukat olyan térrel szemben,ahol minden a harmóniáról,a nyugalomról,a lazításról szól...mondjuk a teraszon ülve egy langyos estén egy hűs long drink mellett barátokkal beszélgetve,vagy a barátnővel összebújva,sutyorogva a süppedős bőrfotelek egyikében pezsgőt szürcsölve...

Hát ilyen lett most a Nem Szingli. A maga nemében ismét egyedülállót alkotott: Győr első és egyetlen valódi lounge stílusú kávézóját.
Azért nem minden változott: amihez most is ragaszkodnak, az a minőségi kiszolgálás. Mert csak így lesz teljes a kép: lazulni csak olyan környezetben lehet,ahol minden a helyén van-- a cappuccino éppúgy,mint a személyzet hozzáértése.

1 megjegyzés:

Robert Linkonis Sr. írta...

A Truly Excellent Blog Post!!!


By reading Mothers Wisdom, you can learn and appreciate many things. It might take an f&i manager to help find a company offering honest credit repair. If you need some good luck in buying things on ebay, always go to the Lucky Ebay Website before bidding. For website seo, and to learn how to optimize website, visit the community and learn together. It’s a team effort.