A menü a következő volt:
Előétel: Lazacpástétom chilis-fokhagymás-olivaolajon futtatott rákocskákkal,házi burgonyachips-en tálalva, Toszkán chilis-mézes-balzsamecetes salátaízelítővel Ital: Hungária extra dryLeves: Részeges pulykafalatos leves
Főétel: Ropogós libacombok, Csípős-vörösboros epermártással, Sonkába ültetett rozmaringos rösztimuffinnal Ital: Szekszárdi Merlot
Desszert: Csokimousse, Zwack Nemes Kajszibaracklikőrbe áztatott szárított áfonyaszemekkel, ital: még egy kis pezsgő
+ később: Sült mascarpone-krémes,vaníliás-tejfölös rakottas házi marcipános-diós szederlekvárral felfőzött erdei gyümölcs-öntettel. Pont.
Akkor most jöjjenek a fotók (nem készült sok,mert már nagyon éhesek voltunk):
1.Íme a terített asztal:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése