2010. március 2., kedd

Születésnapi meglepetés-ebéd 2010 február

Igéret szép szó... itt vannak hát a fotók az igen jól sikerült hétvégi 5*-s szülinapi ebédről. Hála az égnek,nem csak a teríték volt mutatós,hanem minden ételt az elképzeltek szerint sikerült az asztalra varázsolni-kivéve a tortát,mert az valahogy nem akart kész lenni,de azért megoldottam,rakottas lett belőle :)

A menü a következő volt:
Előétel: Lazacpástétom chilis-fokhagymás-olivaolajon futtatott rákocskákkal,házi burgonyachips-en tálalva, Toszkán chilis-mézes-balzsamecetes salátaízelítővel Ital: Hungária extra dry
Leves: Részeges pulykafalatos leves
Főétel: Ropogós libacombok, Csípős-vörösboros epermártással, Sonkába ültetett rozmaringos rösztimuffinnal Ital: Szekszárdi Merlot
Desszert: Csokimousse, Zwack Nemes Kajszibaracklikőrbe áztatott szárított áfonyaszemekkel, ital: még egy kis pezsgő
+ később: Sült mascarpone-krémes,vaníliás-tejfölös rakottas házi marcipános-diós szederlekvárral felfőzött erdei gyümölcs-öntettel. Pont.

Akkor most jöjjenek a fotók (nem készült sok,mert már nagyon éhesek voltunk):

1.Íme a terített asztal:

2. A csodásra sikeredett előétel (az a zöld ott rozmaring!)


3.Bal sarokban a leves figyel,középen meg a főétel látható:







The end!




Nincsenek megjegyzések: